Actualitate

Un bărbat de 38 de ani s-a ales cu dosar penal pentru tăiere ilegală de lemne

todayianuarie 17, 2023 1601 1

Background
share close

Ieri, în satul  Renghet, polițiștii Stațiunii Geoagiu au depistat în trafic,  un bărbat care transporta material lemnos. La primele cercetări au stabilit că bărbatul de 38 de ani nu avea documente care să îi permită transportul lemnului sau care să dovedească proveniența acestuia.        Ca urmare lemnul a fost predat Ocolului Silvic Geoagiu , iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală de lemne.

La data de 16 ianuarie 2023, în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu au depistat în trafic, în satul Renghet, un ansamblu de vehicule format din tractor și remorcă, condus de un bărbat de 38 de ani, ce transporta material lemnos din specia gorun.

         Poliţiştii au solicitat documentele de proveniență a materialului lemnos și documentele necesare transportului, însă conducătorul auto nu a putut prezenta niciun act care să poată permită transportul materialului lemnos sau vreun act care să dovedească proveniența acestuia. Din verificări, poliţiştii au stabilit că materialul lemnos transportat provenea din tăierea fără drept a unor arbori dintr-o pădure situată pe raza satului Renghet.

           Materialul lemnos aflat în remorcă a fost indisponibilizat și lăsat în custodia reprezentanţilor Ocolului Silvic Geoagiu, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, după măsurarea și stabilirea cu exactitate a volumului arborilor, urmând a fi luate măsurile prevăzute de lege,” a precizat într-un comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Festivalul „Buna mea m-o învățat” la prima ediție: concurs, recital și spectacol prezentat de Felicia Stoian

Sâmbăta aceasta pe 21 ianuarie se va desfășura prima ediție a Festivalului Concurs „Buna mea m-o învățat”, eveniment ce va avea loc la Sala Astra a municipiului Orăștie. Organizatori sunt Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara , Primăria și Consiliul Local al municipiului Orăștie. Directorul festivalului, Lorena Pascu ne-a declarat că data limită de înscriere a copiilor cu vârste între 6 și 15 ani, este 18 ianuarie. Fișa de înscriere […]

todayianuarie 17, 2023 355

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%