Actualitate

Un bărbat de 55 de ani a rămas prins sub acoperișul căzut al casei sale

todayianuarie 27, 2023 507

Background
share close

În urmă cu puțin timp, acoperișul unei anexe situate în localitatea Vulcan, s-a prăbușit sub greutatea zăpezii.  Un bărbat de 55 de ani a rămas prins sub  dărâmături.

Pompierii petroșăneni au fost cei care au intervenit. La fața locului au fost folosite o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD și containerul multirisc  precum și o autospecială a Gărzii de Intervenție Lupeni  cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Într-un scurt comunicat, ISU Hunedoara ne-a informat că:

Echipajele operative ajunse la locul evenimentului au constatat faptul că o persoană a fost surprinsă sub dărâmături. 

Deși drumul a fost greu accesibil din cauza ninsorii abundente, printr-o intervenție promptă, salvatorii au extras victima în siguranță.

Aceasta este conștientă și cooperantă, a fost evaluată la fața locului de către paramedicii SMURD și transportată la spitalul din Lupeni, pentru investigații de specialitate.”

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cât de pregătite sunt autoritățile județene, în această iarnă pentru a deszăpezi drumurile

Astăzi, Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a verificat situația materialului antiderapant, a rezervelor de combustibil și numărul utilajelor disponibile pentru deszăpezirea autostrăzii și a drumurilor naționale aflate în județul Hunedoara. Nu e prima dată, în acest sezon rece, el a mai avut întrevederi pe această temă. Astăzi, acesta a efectuat o scurtă vizită la Centrul pentru Întreținerea și Coordonarea porțiunii hunedorene a autostrăzii A1 și la Baza de depozitare […]

todayianuarie 27, 2023 40

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%