Actualitate

Un depozit de anvelope și piese auto din Deva a ars în această noapte

todayianuarie 18, 2023 203

Background
share close

Un  puternic incendiu s-a produs în această noapte, într-un depozit din municipiul Deva, în care se aflau piese auto și anvelope. Pentru intervenție au fost folosite echipajele de pompieri militari ai Detașamentului Deva, cărora li s-au alăturat pompieri din Hunedoara, Orăștie și  Ilia.

Aproape 500 metri pătrați au fost afectați de incediu care la  sosirea pompierilor se manifesta cu o foarte mare degajare de fum și cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la o altă hală din apropiere.

Pompierii au localizat prompt incendiul după care au acționat mai bine de 4 ore pentru lichidarea acestuia.

„Un echipaj de pompieri care încadrează o autospecială de lucru cu apă și spumă se află în continuare, la fața locului, în supraveghere.

Având în vedere amploarea evenimentului, la locul intervenției s-au deplasat inspectorul șef al ISU Hunedoara, prefectul județului, șeful Inspecției de Prevenire al ISU Hunedoara și reprezentanți ai Gărzii de Mediu.

Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului urmează a fi evaluate.

Din fericire, nu au existat victime.

Pentru misiune au fost alocate: 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, ” a transmis Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

METEO: Vânt puternic, ploi însemnate și viscol, în următoarele ore, inclusiv în județul Hunedoara

Vremea se înrăutățește în intervalul 17-19 ianuarie. Meteorologii au emis pentru Banat, Crișana, Maramureș, Dobrogea și Nord-Vestul Transilvaniei, cod galben pentru intensificări ale vântului și căderi importante de apă în zona montană. Pentru această noapte până mâine la ora 14:00, specialiștii au emis cod portocaliu pentru vânt puternic și ploi însemnate în zona Munților Apuseni și Nordul Carpaților  Meridionali. Pentru același interval 17 -19 ianuarie, meteorologii au emis cod roșu […]

todayianuarie 17, 2023 48 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%