Actualitate

Un gater a luat foc la Uricani în această seară

todaymartie 6, 2023 90

Background
share close

Anexa unui gater a luat foc în această seară la Uricani. Pompierii din Lupeni au fost cei care s-au mobilizat pentru stingerea incendiului. Urmează a fi stabilită cauza incendiului.

 

„În această seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit la anexa unui gater din localitatea Uricani. De urgență, la locul solicitării s-au mobilizat pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul care a cuprins întreaga anexă se manifesta extrem de violent din cauza combustibilului lichid depozitat în interior. Forțele de intervenție au localizat și au lichidat incendiul, înainte ca acesta să se propage la materialul lemnos aflat în apropiere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Cauza probabilă de producere a incendiului urmează a fi stabilită”, ne-a informat Sg. maj. Roxana Mateuț, responsabil Compartiment și Relații Publice ISU Hunedoara.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Arderi de vegetație uscată: 15 hectare de teren au ars azi în mai multe localități hunedorene

Astăzi, în diferite localități ale județului Hunedoara a fost necesară intervenția pompierilor pentru a stinge mai multe incendii de vegetație uscată. Au fost înregistrate incendii pe raza localităților Orăștioara de Sus, Gothatea, Batiz și Măceu, conform informațiilor oferite ISU Hunedoara, prin purtătorul de cuvânt, Roxana Mateuț. În total, arderile necontrolate au cuprins 15 hectare de teren, iar cauza probabilă de producere a acestora a fost focul deschis în spații deschise. […]

todaymartie 6, 2023 54 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%