Actualitate

Un incendiu a avut în această dimineață la un magazin în Sântuhalm

todaynoiembrie 14, 2023 133

Background
share close

În această dimineață, puțin înainte de ora 05, în Sântuhalm, sat aparținător al municipiului Deva, a izbucnit un puternic incendiu la un magazin construit în prelungirea unei hale de producție a cărei activitate era întreruptă de mai mult timp.

Inițial au intervenit pompierii Detașamentului Deva dar, din cauza propagării cu repeziciune a flăcărilor, a fost nevoie de echipaje de sprijin cu echipaje și autospeciale de la Detașamentele din Hunedoara, Orăștie și de Serviciul Voluntar pentru situații de Urgență Simeria.

Intervenția s-a efectuat cu 5 autospeciale de stingere, de mare și medie capacitate și cu o autoscară pentru a acționa de la înălțime.

De la magazin focul s-a extins la acoperișul întregii hale, de peste 600 mp. Pentru că era pericol iminent ca flăcările să cuprindă și o casă de locuit, aflată chiar lângă hală, pompierii au acționat în paralel și pentru a ține sub control flăcările care amenințau această construcție.

Intervenția echipajelor de pompieri a fost dificilă atât din cauza suprafeței foarte mari cuprinsă de flăcări, cât și din cauza presiunii mici a apei din hidranții aflați în zona de acțiune. Autospecialele au fost realimentate cu apă, de mai multe ori, de la alți hidranți, aflați la un kilometru distanță.

Nu s-au înregistrat victime, iar la această oră incendiul a fost stins, dar se acționează în continuare pentru a elimina posibilele focare aflate în interiorul halei.

 

 

Sursă:ISU Hunedoara

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Marian Călin Petru, prefectul județului Hunedoara: “Facem pași importanți pentru Valea Jiului!

Astăzi, prefectul județului Hunedoara, Marian Călin Petru, a efectuat o vizită de lucru la Ministerul Energiei pentru a propune o serie de proiecte pentru dezvoltarea Complexului Energetic Valea Jiului. La întâlnirea găzduită de ministrul Sebastian Burduja, au luat parte și primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi și directorul general al Complexului Energetic Valea Jiului, Eusebiu Durbacă. Dacă în luna august am vizitat, alături de primarul Tiberiu Iacob Ridzi și posibilii […]

todaynoiembrie 13, 2023 29

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%