Actualitate

Un incendiu devastator a lăsat pe drumuri o familie, în prag de iarnă! Haideți să le întindem o mână de ajutor!

todaynoiembrie 22, 2022 2743 4

Background
share close

În prag de iarnă, o familie din Geoagiu a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce locuința a fost cuprinsă de un incendiu mistuitor.

Un corp întreg de clădire, compus dintr-o cameră, bucătărie, baie și o terasă spațioasă, a fost complet distrus de flăcări, astfel că acum patru persoane împreună cu un copil mic se adăpostesc în singurul corp rămas în picioare după incendiul devastator. Problema este că acel corp de clădire este compus doar dintr-o cameră și o micuță bucătărie, fără apă caldă sau o baie funcțională, iar cei 5 oameni sunt nevoiți să împartă acum câțiva metri pătrați.

Lovită de acest necaz, familia îi mulțumește lui Dumnezeu că nimeni nu a fost rănit în acest cumplit incendiu, însă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a-și putea repara locuința, așa încât viața lor și al micuțului lor să revină la normal.

Materialele necesare reconstrucției casei costă aproximativ 15.000 de lei, iar posibilitățile financiare ale acestor oameni muncitori sunt limitate, astfel că orice ajutor este binevenit.

Oricine dorește să întindă o mână de ajutor acestor oameni puternic încercați de soartă, poate să facă donații în contul:

Nanu Andreea Maria
IBAN: RO65BTRLRONCRT0506131101
Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22

O campanie RADIO COLOR

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident pe A1 unu TIR a acroșat un autoturism

  Pompierii deveni au intervenit în urmă cu puțin timp, cu o autospecială dotată cu modul de descarcere și un echipaj de prim ajutor, pe autostrada A1, sensul de mers Deva-Ilia, unde un autocamion a acroșat un autoturism, după care s-a răsturnat. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență ne-a declarat într-un comunicat : "În urma evenimentului nu au existat persoane încarcerate, însă doi ocupanți au fost asistați medical la fața […]

todaynoiembrie 22, 2022 17 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%