Actualitate

Un incendiu puternic lasă fără casă doi bătrâni salvați de vecinul care a alertat pompierii

todaynoiembrie 14, 2022 279

Background
share close

 

 

În această noapte, pompierii brădeni au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Bulzeștii de Sus.  Efortul lor de  stinge incendiul care se manifesta intens pe o suprafață de 100 mp a fost completat de folosirea unui autocamion de intervenție cu o motopompă transportabilă și un echipaj SMURD.

În timpul misiunii, pompierii au extras două butelii din interiorul casei, care prezentau un real pericol de explozie și au limitat extinderea flăcărilor la anexe și la utilajul agricol aflat în curte.

Din fericire, nu au existat victime umane, cele două persoane în vârstă care se aflau în imobil au fost evacuate înainte de sosirea pompierilor, de către vecinul care a observat incendiul și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Cauza probabilă a declanșării incendiului  stabilite în urma cercetărilor au fost scânteile de la coșul de fum care au intrat în contact cu materiale combustibile.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Intense acțiuni de control în trafic- vizați în special operatorii de transport public

Începând cu această dimineaţă, poliţiştii rutieri hunedoreni organizează o serie de activități de control în trafic, fiind vizate, cu precădere, autovehiculele de transport public de persoane, inclusiv cele în regim „taxi”. Se verifică în special aspecte privind legalitatea tipului de transport, efectuat prin curse regulate şi ocazionale, dar şi deţinerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport şi de conducătorul auto. Poliţiştii rutieri acordă o […]

todaynoiembrie 14, 2022 10

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%