Actualitate

Un italian s-a aruncat în gol de la etajul 7, în Deva

todayaprilie 8, 2023 185

Background
share close

Un italian de 37 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 7 al unui bloc din Deva. Polițiștii au chemați la fața locului pe strada Mihai Viteazu, unde au constatat decesul bărbatului. Din primele cercetări nu există suspiciuni asupra comiterii vreunei infracțiuni.

 

 

„La data de 08 aprilie 2023, ora 08:14, Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Deva, un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 7 al unui bloc, iar în urma impactului cu solul, acesta a decedat.

Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că, este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, cetățean italian.

Din primele cercetări preliminare, nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei infracțiuni.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.”- se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Mesajul Prefectului de Ziua internațională a romilor

𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝑹𝒐𝒎𝒊𝒍𝒐𝒓 „Această zi le este dedicată persoanelor aparținătoare culturii romani și ne oferă prilejul de a ne îndrepta atenția asupra valorilor culturale și asupra contribuției lor la patrimoniul cultural românesc.” Marian Călin, Prefectul județului Hunedoara “Cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor le doresc tuturor etnicilor romi să aibă parte de sănătate, bucurii și realizări! La mulți ani minorității rome!” Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru MARIAN

todayaprilie 8, 2023 30

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%