Actualitate

Un jandarm a murit după ce a căzut într-o râpă în Parâng

todayianuarie 6, 2023 255

Background
share close

Ieri, un accident în Parâng  a dus la decesul unui jandarm de 31 de ani. Colegul de drumeție și-a pierdut telefonul și  nu a putut cere ajutor. El  a coborât în râpă după accidentat, dar multiplele  traumatisme la cap ale jandarmului  au făcut imposibilă salvarea acestuia. 

Pe Facebook au apărut mesaje de adio ale hunedorenilor care l-au cunoscut pe tânărul jandarm.

 

„Joi, 5 ianuarie a.c., un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, aflat în timpul liber, în timp ce efectua o drumeție în Munții Parâng, s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă de aproximativ 300 de metri. Acesta era însoțit de un alt coleg care, în încercarea de a-l prinde, a pierdut rucsacul și telefonul. A coborât în râpă, găsindu-l pe jandarm cu multiple traumatisme la cap, fără a prezenta semne vitale. Întrucât jandarmul care coborâse în râpă nu a reușit să găsească telefonul pentru a solicita sprijin, a luat decizia de a pleca spre cea mai apropiată localitate, pentru a găsi ajutoare“, a transmis Centrul de Informare Publică al Jandarmeriei Române.

“Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, nu s-a putut interveni încă de aseară, locul unde s-a produs accidentul nu a putut fi identificat, intervenţia pentru recuperarea jandarmului fiind amânată din cauza codului galben de viscol”, au transmis reprezentanţii IJJ Gorj.

sursa foto:G4media

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Măsuri preventive pentru Bobotează și Ziua Sfântului Ioan Botezătorul

În contextul manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătorirea Botezului Domnului şi a Sfântului Ioan Botezătorul, când foarte mulți credincioși se vor îndrepta către lăcașurile de cult, pompierii hunedoreni atrag atenția asupra celor mai importante reguli care trebuie respectate pentru prevenirea unor situații de urgență. Astfel: ✓ accesul credincioşilor în incinta lăcaşului de cult va fi permis în limita capacităţii bisericii; ✓ menţinerea uşilor de acces/evacuare în poziţie deschisă, în mod obligatoriu, […]

todayianuarie 6, 2023 14

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%