Actualitate

Un jandarm de la detaşamentul din Orăştie a ajuns „vocea” Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara

todaymartie 2, 2021 2185 2 1

Background
share close

Cornel Herban este noul purtător de cuvânt

Sublocotenentul Herban Cornel este începând cu 1 Martie, ofițer specialist la Compartimentul Informare Relații Publice și cu Publicul la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara.

Tânărul ofițer este angajat al Inspectoratului din anul 2018, şi şi-a desfășurat activitatea în structurile operative din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Orăştie, iar ca urmare a promovării examenului de trecere a maiștrilor militari şi subofițerilor în corpul ofițerilor susținut în acest an, ocupă funcția de ofițer de relații publice și cu publicul.

Herban Cornel este absolvent al Facultății de Științe Politice Administrative și ale Comunicării specializarea comunicare și relații publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. De asemnea este absolvent al școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, promoția 2017.

„O onoare, dar şi o mare responsabilitate… voi da tot ce pot”

Cornel Herban este originar din localitatea Sereca, comuna Beriu, este căsătorit și are un copil.

„În urma promovării unui examen susţinut în acest an, am ajuns în această poziţie de a reprezenta Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara. Este o onoare pentru mine să reprezint această instituţie şi în acelaşi timp, o mare responsabilitate. Pe linie de carieră este o mare provocare şi voi da tot ce pot să mă descurc cât mai bine în noua poziţie” a declarat sublocotenentul Cornel Herban pentru ştirile Radio Color.

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Politică

Liberalii orăştieni au oferit mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor (fotoreportaj)

1 Martie marcat de liberali Prima zi de primăvară nu a trecut neobservată de organizaţia PNL Orăştie. Liberalii orăştieni au oferit câteva sute de mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor care le-au ieşit în cale în prima zi a lunii Martie. Gestul lor a fost apreciat de doamne şi domnişoare, cu atât mai mult cu cât au fost singurii prezenţi pe străzile din oraş pentru a oferi un mărţişor în acest început […]

todaymartie 1, 2021 532 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%