Actualitate

Un medic a luat 62 de spăgi într-o săptămână, deși salariul era echivalentul a 3500 de euro

todayianuarie 22, 2023 1229 1

Background
share close

La Spitalul Județean Suceava, un medic lua de la  bolnavii de cancer bani, câte 50, 100, 200 de lei,  dar și alimente și bomboane. Deși era șefa secției de Oncologie, această funcție sau salariul de aproximativ 3500 de euro nu au împiedicat-o pe aceasta să primească bani, de 62 de ori în 7 zile.


De fapt de ce se lăcomește un medic cu salariul lunar de 17.500 de lei la alți bani? Pentru că poate își dorea o mașină mai luxoasă, o casă mai mare sau un concediu mai extravagant? Dar bolnavii care se uită cu ochii triști pe coridorul unei secții de oncologie, ținuți de mână de cei din  familie pentru care fiecare zi alături de bolnav e o minune, ei nu își doresc nimic?
Față în față se află un medic lacom de bani și un bolnav  de cancer „lacom” de viață.

Adriana Chira

 

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Drum surpat din cauza ploilor abundente

Direcția Regională de Drumuri și Poduri a anunțat o surpare apărută pe un drum național din județul Sibiu . Pe DN7  între localitățile Lazaret și Boița  traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Circulația va fi dirijată de un semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Surpările sunt cauzate de ploile abundente din ultima perioadă […]

todayianuarie 22, 2023 145

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%