Actualitate

Un puternic incendiu a distrus casa unei familii, în Uricani

todaydecembrie 6, 2022 65

Background
share close

Un aparat de gătit lăsat nesupravegheat a fost cauza unui incendiu petrecut în această seară, în localitatea Uricani. Pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni și cei ai Detașamentului Petroșani au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă din Uricani.

Incendiul a cuprins bucătăria locuinței și acoperișul acesteia, existând pericolul de propagare a flăcărilor la anexe și la casele învecinate.

Din fericire, nu au existat victime, iar pompierii au lichidat incendiul la timp, fără ca acesta să se extindă la alte construcții.

Pentru misiune au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Atenție fermieri! Se apropie data limită de depunere a cererilor către APIA pentru sectorul de creștere a animalelor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de  15 decembrie 2022 se depun la centrele judeţene APIA pe raza cărora se află sediul social al solicitantului, cererile iniţiale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor pentru  serviciile  ce urmează a fi prestate începând cu  01 ianuarie până la 30 iunie 2023 inclusiv, cereri avizate de către ANZ.   Conform H.G nr. 1423/29.11.2022, publicată […]

todaydecembrie 6, 2022 108

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%