Actualitate

Un scurtcircuit electric a declanșat un incendiu la o cabană, în Vulcan

todayoctombrie 8, 2022 44 1

Background
share close

În Vulcan, un scurtcircuit electric a declanșat un incendiu la o cabană

 

sursa ISU Hunedoara

 

Un incendiu de proporții a cuprins mansarda și acoperișul unei cabane, din localitatea Vulcan, în noaptea de vineri spre sâmbătă.  La misiune, au participat pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă , alături de un echipaj SMURD, pompierii Detașamentului Petroșani cu două autospeciale și echipajul SMURD Vulcan.

Un scurtcircuit electric a declanșat  incendiul care la sosirea echipajelor se manifesta violent , pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Intervenția promptă a echipajelor operative a condus la salvarea parțială a clădirii.

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului , nu se afla nimeni în interiorul  cabanei, iar paramedicii au asistat medical o persoană care aflându-se în apropriere, a suferit un atac de panică.

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Festivalul Concurs al tinerilor interpreți , instrumentiști și soliști vocali de muzică populară „ Tudorică Munteanu”

Luni, 10 octombrie este termenul limită de depunere a dosarului de înscriere pentru concursul tinerilor interpreți „Tudorică Munteanu”. Fișele de participare și partiturile cântecelor cu acompaniament ale concurenților pot fi depuse către Primărie, prin fax, la numărul de telefon 0254-242-560 sau pe e-mail , către [email protected] sau [email protected].   Casa de Cultură Orăștie, sub patronajul primăriei și a Consiliului Local al municipiului  Orăștie, va organiza pe 14 octombrie  cea de […]

todayoctombrie 8, 2022 149 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%