Actualitate

UNTOLD DUBAI: primele 10.000 de bilete s-au epuizat

todayoctombrie 4, 2023 85

Background
share close

10.000 de fani din întreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai, primul mega festival din orașul viitorului. Evenimentul va avea loc la EXPO CITY DUBAI, în perioada 15-18 februarie 2024.

Prima rundă de vânzare a abonamentelor pentru prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost un succes. Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-și asigure intrarea la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai, aceștia au dublat numărul biletelor, așa că 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat accesul la cel mai așteptat eveniment muzical din Dubai.

La prima etapă de vânzare au avut acces doar fanii care s-au înregistrat pe untold.aeLa UNTOLD Dubai, în cele 4 zile de festival, sunt asteptați peste 280.000 de participanți din întreaga lume.    

URMĂTOARELE ABONAMENTE LA VÂNZARE SUNT DISPONIBILE DE PE 5 OCTOMBRIE

Din data de 5 octombrie 2023, abonamentele pentru prima ediție UNTOLD Dubai vor fi la vânzare liberă pe untold.ae/tickets , la următoarele prețuri: 158 euro (167 USD) pentru accesul general timp de 4 zile, iar cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP pentru 4 zile la 316 euro (333 USD). Pe site-ul festivalului sunt disponibile și pachete de cazare.

Organizatorii spun că, în curând, vor fi anunțate și primele nume de artiști care vor urca pe scenele festivalului.

În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un univers al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile și producțiile vizuale impresionante, își face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o extravaganță muzicală completă.

În 2023, UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, și pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. UNTOLD și-a cucerit fanii cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală UNTOLD Dubai va seta un nou nivel în entertainment.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024, la Expo City Dubai.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Concert la pian „Everest Dream” la Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva vă invită în data de 28 octombrie 2023, începând cu ora 19:00, în Sala Mare a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean”, la un concert la pian, intitulat „Everest Dream”. Pianistul orădean Thurzo Zoltan, deţinător a două titluri mondiale „Guinness World Records” va susține concertul într-o atmosferă atipică, cu show de lumini, piese interpretate și improvizate live, atât în întuneric, în iluminare specială, […]

todayoctombrie 4, 2023 69

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%