Actualitate

Urs capturat în municipiul Petroșani, eliberat în pădure de jandarmii hunedoreni

todayaugust 28, 2022 35

Background
share close

În urma unei solicitări primite, jandarmii s-au deplasat ieri seară, în municipiul Petroșani, zona Universității unde un urs se afla prins într-o cușcă montată în acest sens de către autoritățile competente.

Ursul a fost tranchilizat și transportat de către jandarmii montani și celelalte structuri competente, în zona Polatiște unde a fost relocat, pentru siguranța tuturor.

De asemenea, la fața locului au prezente toate instituțiile cu atribuții conform OUG nr.81/2021, pentru luarea măsurilor conform competențelor.

În ultima perioadă au fost semnalate tot mai multe apariții ale urșilor în municipiul Petroșani, chiar și în locuințele cetățenilor acolo unde au produs pagube materiale, de aceea Jandarmeria recomandă cetățenilor să nu se apropie de aceștia pentru a-i hrăni sau fotografia.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Întâlnire cu istoria la ”Frăția lupilor” de la Costești

Odată cu sfârșitul verii, clipele de bucurie se termină în triburile dace, scuturându-se asemenea frunzelor care încep să pice pe pământul rece într-un dans frumos asemenea dansului nimfelor dace. Romanii își croiesc drumul spre Sarmisegetusa și pregătirile sunt în toi. Urletul marelui lup răsună pe dealuri și lupii încep să se adune... Începe sângeroasa bătălie pentru Sarmisegetusa” Așa sună invitația la Festivalul de la Costești, manifestare culturală organizată de Primăria […]

todayaugust 27, 2022 101 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%