Actualitate

Uzina Mecanică Orăștie încheie anul 2023, fără datorii

todaynoiembrie 17, 2023 87

Background
share close

Fără datorii, așa incheie anul 2023, Uzina Mecanică din Orăștie. Aproximativ 1,4 milioane de lei a virat in visteria Serviciului de Impozite și Taxe Locale Orăștie, iar acum certificatul de atestare fiscală al societății este acum curat. Suma reprezintă taxe și impozite pe terenuri și clădiri neplătite de ani de zile, la care s-au adăugat penalizări și majorări de întârziere.

Situația complicată este de domeniul trecutului, iar succesul acestui proces de redresare s-a dovedit posibil prin managementul aplicat din 2020 încoace de Ovidiu Vlad, directorul general al UMO Orăștie.

”Într-adevăr, anul acesta am făcut un efort mare de a ne plăti atât impozitele restante pentru clădiri cat și cele pentru terenuri. A fost o sumă foarte mare, dar am reușit! Mă bucur însă că, în sfârșit, din punctul acesta de vedere, UMO a început să se comporte ca o societate comercială normală, care își plătește dările la buget și nu mai vorbim despre arierate”, a declarat directorul general al Uzinei Mecanice Orăștie, Ovidiu Vlad, pentru zi-de-zi-hd.ro.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%