Actualitate

Uzina Mecanică Orăștie- noul partener al Astra Rail Industries Arad

todayaugust 25, 2023 669

Background
share close

Termenul pentru semnarea contractului anului este tot mai vizibil. Uzina Mecanică din Orăștie a găzduit, vineri, ultimul audit cerut de noii parteneri, Astra Rail Industries. Rezoluția acestei ultimele întâlniri a fost favorabilă Uzinei Mecanice Orăștie, aflată sub conducerea directorului general, Ovidiu Vlad.

 

Anul 2023 este cu certitudine,  unul prolific pentru Uzina Mecanică Orăștie. După majorarea salariilor din luna ianuarie,  momentul consolidării parteneriatului cu firma arădeană, arată că munca în echipă echilibrată și corect coordonată este cheia succesului durabil și stabil.

Întâlniri repetate între factorii decizionali ai celor două companii, au avut loc la Arad, Orăștie, Caracal și Severin, ultimele două fiind parteneri ai companiei arădene.

Proiectul care va uni drumurile celor două companii, prevede producerea de componente pentru vagoanele de transport cereale.

Astfel, Uzina Mecanică Orăștie devine colaborator al renumitului producător mondial de material rulant (vagoane) Astra Rail Industries (ARI) și va produce, la Orastie, diverse componente pentru vagoanele de transport cereale.

În România, trei fabrici aparțin grupului Astra Rail Industries, și anume Astra Vagoane Arad, Turnu Severin (ARI Severin) și Caracal (ARI Caracal). Totodată, ARI este prezent cu mai multe fabrici în SUA, Canada, Mexic și are cea mai mare capacitate de producție din Europa.

Cu aceastã ocazie, Directorul General al Uzinei Mecanice Orăștie, Ovidiu Vlad a declarat următoarele:

Doresc să felicit întregul colectiv al Uzinei Mecanice Orăștie pentru efortul depus în vederea realizării țintelor propuse și îi asigur pe angajații societății noastre că ne dorim continuitatea activității, locuri de muncă sigure și un venit al salariilor aliniat vremurilor în care trăim. Suntem pregătiți să ne specializăm permanent și să ne adaptăm exigențelor actuale de calitate și securitate în muncă.”

 

 

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Aleonescu Liorean se alătură echipei de consilieri locali PNL ai Consiliului Local Orăștie

Pe 31 august, în cadrul ședinței de Consiliu Local Orăștie, va depune jurământul consilierul local Aleonescu Liorean al cărui mandat va începe după demisia colegului său, Gheorghe Depcia. Acesta din urmă a ales să se retragă la finalul lunii iunie, invocând probleme de ordin profesional. Noul consilier local este membru al Partidului Național Liberal și conform legii, poate ocupa locul rămas disponibil fiind următorul de pe lista propusă de PNL […]

todayaugust 25, 2023 249 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%