Actualitate

Uzina Mecanică Orăștie și alți 25 de agenți economici caută 118 noi angajați

todayiulie 21, 2023 1042 6

Background
share close

Uzina Mecanică Orăștie a fost prezentă la Bursa locurilor de muncă organizată în această dimineață, la Sala Astra. Se caută inginer mecanic, operator CNC, rectificator și sudori. Fabrica orăștiană s-a alăturat Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Hunedoara, împreună cu alte de agenți economici, după cum a anunțat Georgeta Tomuță, directorul AJOFM Hunedoara.

Pentru această sesiune a bursei organizate la Orăștie, s-au anunțat 118 locuri de muncă disponibile, dintre care 40 de locuri de muncă au fost pe agenți de securitate.

Georgeta Tomuță, directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Hunedoara ne-a transmis, la final, un comunicat cu următoarele rezultate privind evenimentul de azi, din orașul Paliei:

Au fost contactați un număr de 48 de angajatori în vederea participării la bursă şi au participat efectiv un număr de 26 de agenți economici. Oferta de locuri de muncă a numărat 118 posturi și au participat la bursă 215 de hunedoreni. Au fost selectate 94 de persoane în vederea încadrării şi au fost încadrate în muncă 12 de persoane.

Pe lângă mulțumirile adresate tuturor participanților, directorul AJOFM Hunedoara, Georgeta Tomuță a dat asigurări că „agenția va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă.”

Bursa locurilor de muncă găzduită de Sala Astra, a avut printre invitați și reprezentanți ai autorităților județene, în persoana prefectului Călin Petru Marian care a subliniat într-un mesaj, următoarele:

Prin intermediul bursei locurilor de muncă, hunedorenii care doresc să se angajeze au contact direct cu angajatorii, fără să se deplaseze la sediul acestora, având posibilitatea să discute detalii referitoare la viitorul loc de muncă. Bursa locurilor de muncă este oportunitatea prin care cererea se întâlnește cu oferta, angajatorul cu posibilul angajat. Participanții pot astfel să creeze plusvaloare pentru piața muncii locală și pentru economia țării. Mesajul meu este următorul: există suficiente oferte de muncă, însă multe dintre ele sunt neacoperite. Important este să știți că există posturi disponibile, că puteți intra cu ușurință pe piața muncii existente și că un loc de muncă vă va îmbunătăți traiul de zi cu zi.”

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Fumatul în locuri nepermise cauza unui incendiu în zona gării din Petroșani

În ciuda restricțiilor legislative legate de incendiile de vegetație, astăzi, în urmă cu puțin timp, pompierii petroșăneni au intervenit pentru stingerea unui incendiu. Incidentul a avut loc zona gării din Petroșani, cu pericol de extindere la un tren cu 17 vagoane încărcate cu motorină. Pentru a fi evitată tragedia, trenul care trebuia să ajungă în stație a fost oprit la o distanță de siguranță. ISU Hunedoara informează că incendiul ar […]

todayiulie 21, 2023 25

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%