Actualitate

Vălișoara: Un șofer și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul autoturismului

todayseptembrie 25, 2023 231

Background
share close

Accident grav pe șoseaua din zona localității Vălișoara. Un șofer a pierdut controlul autoturismului și a derapat, ajungând în șanțul de colectare al apei pluviale cu mașina. În urma accidentului, șoferul a murit, iar un pasager a fost rănit.

IPJ Hunedoara La data de 25 septembrie 2023, în jurul orei 07:25, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată despre faptul că, pe DN76, pe raza comunei Vălișoara, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Crișcior, care conducea un autoturism din direcția de Brad-Deva, a pierdut controlul autoturismului și a derapat, oprindu-se în șanțul de colectare a apei pluviale.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unui pasager din autoturism, în vârstă de 82 de ani, din comuna Crișcior.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva organizează preselecţie pentru Cercul de Dans Modern, la care pot participa elevi din clasele I-VII

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva organizează luni, 19 octombrie 2023, la ora 14:30, în Sala de Balet (etajul II), preselecţie pentru Cercul de Dans Modern, la care pot participa elevi din clasele I-VII. În cadrul preselecţiei, comisia va urmări o serie de aptitudini ale candidaţilor, printre care: ureche muzicală, ritmicitate și prezență scenică. Înscrierea se face pe baza unei cereri care va fi completată de părintele candidatului. Actele necesare pentru […]

todayseptembrie 25, 2023 40

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%