Actualitate

Vehiculele istorice vor achita tariful de utilizare și trecere pe rețeaua rutieră națională!

todayoctombrie 4, 2023 47

Background
share close

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale, deținători de vehicule de interes istoric, că în conformitate cu prevederile Legii nr. 226/2023 privind aplicarea unor tarife rutiere pe rețeaua de drumuri naționale din România, la data intrării în vigoare a acesteia, exceptarea vehiculelor istorice de la obligaţia de plată a rovinietei şi a tarifului de trecere, stabilită în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 15/2002, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002, cu modificările şi completările ulterioare, încetează. 

Începând cu data de 16.10.2023, zi până la care CNAIR va finaliza procesul de prelucrare a datelor privind vehiculele istorice care au fost înscrise în baza de date a Sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare şi control al rovinietei cu vehicule exceptate, în vederea eliminării din aceasta, utilizatorii vehiculelor istorice au obligația de a achita tariful de utilizare și tariful de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România.

 

Sursă: CNAIR

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deputatul Vetuța Stănescu implicată într-o inițiativă legislativă despre protecția copiilor. A declarat: „ne dorim ca spațiul virtual să devină un mediu prietenos și sigur pentru copiii noștri.”

Siguranța copiilor în mediul online este o preocupare a timpurilor modern cu adevărat îndreptățită, și acolo unde controlul parental scapă, se poate interveni legislative. Comisa de Apărare, Ordine Publică și Siguranță din Parlamentul României a organizat azi o conferință cu această temă, la care a participat și deputatul PNL de Hunedoara, Vetuța Stănescu. Atentă la acest subiect delicat, Vetuța Stănescu a explicat importanța unei inițiative legislative care să ocrotească în […]

todayoctombrie 3, 2023 15

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%