Actualitate

Veniturile realizate din Facebook și Instagram intră sub lupa Fiscului

todaynoiembrie 21, 2022 245 1

Background
share close

Cu scopul de a mări încasările statului și de a echilibra balanța dintre economia reală și economia neagră, Agenția Națională de Administrare Fiscală a început utilizarea de programe prin care pot accesa informațiile legate de veniturile utilizatorilor de rețele sociale.

Până acum au fost efectuate verificări în baza acestor informații, în cazul a 128 de persoane fizice. Pentru 58 dintre acestea au fost emise decizii de impunere pentru plata aferentă încasărilor din activitatea digitală a persoanelor vizate. Despre această acțiune, Președintele ANAF, Lucian Heiuș declară că au fost aduse în conturile statului, aproximativ 6,5 milioane lei.

 

 

 

 

  • cover play_arrow

    Veniturile realizate din Facebook și Instagram intră sub lupa Fiscului radiocolor

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian: ”Sunteți mic, prea mic, domnule Cristian Resmeriță”!

După atacurile publice repetate ale senatorului PSD de Valea Jiului Cristian resmeriță, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian îi transmite parlamentarului că este ”mic, prea mic” și atunci când se erijează în protectorul Văii Jiului, dar și când pretinde că face legi ”pe persoană fizică”. În ultima perioadă, Cristian Resmeriță, care este și președinte executiv al PSD Hunedoara, a lansat mai multe atacuri la adresa liderilor PNL pe care încearcă […]

todaynoiembrie 21, 2022 613

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%