Actualitate

Verificări și intervenții suplimentare pe drumurile din zonele montane

todayoctombrie 3, 2022 20

Background
share close

După incidentul de duminică de pe Defileul Jiului, unde o bucată de stâncă desprinsă de pe versant a căzut peste o mașină și l-a accidentat mortal de șoferul autoturismului, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță verificări pe toate drumurile care tranzitează zone montane.

”Ca urmare a tragicului eveniment de astăzi de pe DN66 (Defileul Jiului), am cerut, din nou, tuturor directorilor regionali din cadrul CNAIR să realizeze verificări și intervenții suplimentare pe drumurile care tranzitează zone montane!

Intervenim, monitorizăm permanent și facem tot ce este posibil să protejăm participanții la traficul rutier de pietre și copaci care pot cădea de pe versanți.

Deși situația de astăzi a fost impredictibilă, vreau să continuăm să căutăm soluții și să mărim nivelul monitorizării acestor versanți la nivelul DRDP-urilor, astfel încât să reducem la maximum astfel de riscuri”, a precizat într-un comunicat Cristian Pistol, director CNAIR.

(Foto: stirileprotv.ro)

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Stâncă căzută omoară un șofer și rănește doi pasageri

„ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgentă generată de un accident rutier (o bucata de stâncă căzută de pe servant pe parbrizul unui autoturism) pe Defileul Jiului. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanța SMURD, 2 ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul […]

todayoctombrie 2, 2022 435

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%