Actualitate

Vetuța Stănescu: am demonstrat astfel că avem voința și determinarea să anulăm aceste beneficii

todayiunie 26, 2023 37

Background
share close

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, luni, în şedinţă comună, proiectul de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor.

S-au înregistrat 382 voturi „pentru” şi 3 abţineri, iar 3 parlamentari nu au votat.

Deputatul PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu a declarat că  „am votat astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, un obiectiv pe care Partidul Național Liberal și l-au asumat public în programul de guvernare. Am demonstrat astfel că avem voința și determinarea să anulăm aceste beneficii, începând cu noi înșine, iar reforma pensiilor speciale va continua și cu alte categorii sociale. Acesta este modelul de guvernare care ni-l propunem și pe care vrem să îl continuăm. În felul acesta am eliminat pensiile speciale ale parlamentarilor, iar nu în ultimul rând Senatul va elimina prin articolele in care este for decizional o serie de alte beneficii pentru alte categorii sociale.”

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Motreanu: dacă legea e respinsã de CCR, Ciolacu ar trebui să demisioneze

Europarlamentarul Dan Motreanu a ieșit public pentru a reaminti partenerilor de coaliție cum s-a ajuns la pensii speciale pentru parlamentari. Acesta a punctat și faptul că printre inițiatorii acestei legi, azi modificate prin anularea pensiilor speciale pentru parlamentari s-a numărat și Marcel Ciolacu, când în 2015, spune europarlamentarul, primul ministru semna instituirea acestor beneficii financiare.   ”Marcel Ciolacu ar trebui să îşi depună mandatul de premier dacă proiectul prin care […]

todayiunie 26, 2023 75 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%