Actualitate

Vetuța Stănescu dă șah-mat pe scena politică hunedoreană. Mircia Muntean se întoarce acasă!

todaynoiembrie 6, 2023 528 4

Background
share close

La sediul central al Partidului Național Liberal din Modrogan, în prezența președintelui PNL Nicolae Ionel Ciucă și a Secretarului General al partidului Lucian Bode, fostul primar al Devei, Mircia Muntean, a semnat adeziunea la PNL.


Este mișcarea politică a sezonului și meritul îi revine în mare măsură deputatului Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara, care dă șah-mat scenei politice hunedorene.


Fost primar al municipiului Deva, Mircia Muntean se bucură în continuare de o largă susținere din partea oamenilor si multe formaţiuni politice l-au curat, dar acesta a decis să revină la partidul care l-a consacrat, având încredere în conducerea PNL Hunedoara și în proiectele acestui partid de relansare a județului.
Carmen COSMAN-PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vremea rea provoacă daune. Pompierii au intervenit deja în diferite localități la nivelul județului Hunedoara

În această după amiază, vremea rea a provocat daune în diferite localități din județul Hunedoara. Drumuri blocate de căderi de copaci sau căderea unui acoperiș sunt doar câteva intervenții ale pompierilor deveni. A fost necesară prezența pompierilor și în alte localități hunedorene, la  Bucium Orlea și Sântandrei.  Despre intervențiile lor, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan a transmis următorul comunicat: În contextul avertizării COD GALBEN - intensificări ale […]

todaynoiembrie 5, 2023 86

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%