Actualitate

Vetuţa Stănescu pune cifrele pe masă. Câţi bani a alocat Guvernul primăriilor din judeţ

todayoctombrie 18, 2021 416

Background
share close

133 de milioane de lei acordate de Guvernul PNL primăriilor din județul Hunedoara

Aproape 133 de milioane de lei au ajuns în județul Hunedoara în ultimii 2 ani, sub guvernarea Partidului Național Liberal, sume destinate sprijinirii unităților administrativ teritoriale. Banii au fost alocați către toate UAT-urile din județ din Fondul de Rezervă Bugetară și Fondul de Intervenție aflate la dispoziția Guvernului,.

Sunt sume acordate de Guvern pentru echilibrarea bugetelor locale și pentru eliminarea efectelor produse de calamitățile naturale, în baza mai multor Hotărâri de Guvern din anii 2019, 2020 și 2021.

Ani de zile, alocările financiare s-au făcut în mod discreționar și nedrept de către guvernele conduse de PSD. În județul Hunedoara practica este continuată la ora actuală de Consiliul Județean condus de asemenea de social – democrați, care a împărțit clientelar județul și a condamnat la sărăcie populația din localitățile care au votat primari de altă coloratură politică. În lunile martie și septembrie, Consiliul Județean Hunedoara a nenorocit bugetele localităților conduse de primari PNL și le-a alocat doar mărunțiș, în timp ce primarilor PSD le-a virat milioane de lei.

Guvernul liberal a demonstrat în schimb, în toată această perioadă că tratează populația în mod egal, nediscriminatoriu, și fără să țină cont de culoarea politică a primarului dintr-o localitate aflată în dificultate, care are nevoie de sprijin financiar.

Din noiembrie 2019, de când a preluat guvernarea, Partidul Național Liberal a trebuit nu doar să guverneze pentru toți românii, așa cum s-a angajat, ci și să repare aceste nedreptăți flagrante privind alocările de la bugetul de stat, efectuate direct sau prin Consiliul Județean de social – democrați, care au pus interesul politic înaintea nevoilor reale ale oamenilor.

Partidul Național Liberal dovedește încă o dată că îi tratează pe toți hunedorenii cu respect și cu responsabilitate!

DeputatVetuțaStănescu,

Președinte PNL Hunedoara

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Orăştia este mai săracă. Medicul Dan Sechi a plecat să îngrijească îngeri

Dan Mihail Sechi s-a stins din viaţă Lumea medicală orăştiană şi nu numai a amuţit la vestea că Dan Sechi nu mai este. Acesta s-a stins din viaţă în seara zilei de 7 octombrie 2021, în urma unui grav accident vascular cerebral. Dan Sechi avea 61 de ani. O viaţă în slujba oamenilor Dan Sechi a fost manager al Spitalului Municipal Orăştie în perioada 2010-2013, fiind totodată şi un medic […]

todayoctombrie 8, 2021 2514 5 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%