Actualitate

Vetuța Stănescu: „Românii nu vor tremura de frig în case și nici de teama facturilor”

todayaugust 30, 2023 45

Background
share close

Grija pentru cetățeni este primordială pentru Partidul Național Liberal și am pus în permanență omul în centrul politicilor noastre, spune într-un comunicat Vetuța Stănescu, deputat PNL Hunedoara. Mesajul vine pe fondul apropierii de sezonul rece, după ce Ministrul Energiei, Sebastian Burduja (PNL), a anunțat deja că nu se va renunța la schema de compensare-plafonare la gaze și energie electrică.

 

 

Comunicat de presă

Grija pentru cetățeni este primordială pentru Partidul Național Liberal și am pus în permanență omul în centrul politicilor noastre. Am demonstrat mereu acest lucru prin măsurile și legile pe care le-am adoptat de când Partidul Național Liberal este la guvernare. Și chiar dacă încă nu s-a încheiat vara, ne preocupăm îndeaproape de condițiile de trai pentru cetățeni în iarna care va urma. La această oră, gradul de umplere a depozitelor de gaz este de 85%, cu 570 milioane metri cubi mai mult ca în perioada similară a anului trecut.

Vestea bună este că România va putea traversa o iarnă normală folosind doar gaz din producția și depozitele românești, fiind 100% independenți. Dacă va fi o iarnă grea, vom putea suplimenta necesarul de gaze din Azerbaidjan și Grecia.

Românii nu vor tremura de frig în case în anotimpul rece și nici de teama facturilor mari!

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja (PNL), a anunțat deja că nu se va renunța la schema de compensare-plafonare la gaze și energie electrică, așa cum încearcă unele persoane rău intenționate să acrediteze ideea. Actuala schemă este în vigoare până în primăvara lui 2025. Politica PNL este pentru cetățeni și ne vom asigura că aceștia vor plăti tarife corecte la utilități!

Deputat Vetuța Stănescu, Președinte PNL Hunedoara

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Orăștian la Olimpiada Internațională de Informatică

Societatea pentru Excelență și Performanță în Informatică anunță că a început a XXXV-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Informatică ce se desfășoară la Szeged, Ungaria, in perioada 28 august-4 septembrie 2023, la care participă 333 de concurenți. Echipa Națională a României este formată din 4 concurenți: 𝐋𝐮𝐜𝐚 𝐏𝐞𝐫𝐣𝐮-𝐕𝐞𝐫𝐳𝐨𝐭𝐭𝐢 - (Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu”, București) 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮-𝐑𝐚𝐮𝐥 𝐓𝐨𝐝𝐨𝐫𝐚𝐧 - (Liceul Teoretic “Aurel Vlaicu”, Orăștie) 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢-𝐑𝐨𝐛𝐞𝐫𝐭 𝐈𝐨𝐧 - (Liceul Internațional de […]

todayaugust 29, 2023 454 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%