Actualitate

Vine gazul în 17 localități hunedorene

todayaugust 2, 2023 275 1 1

Background
share close

Un număr de 17 localități hunedorene au fost alese pentru a primi bani de la bugetul de stat pentru înființarea și extinderea rețelelor de gaze naturale.

Aceste localități au fost anunțate astăzi, cu ocazia vizitei în județul Hunedoara a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, iar unitățile administrative alese sunt: Aninoasa, Brănișca, Călan, Geoagiu, Hărău, Hațeg, Lupeni, Petrila, Petroșani, Rapoltu Mare, Romos, Șoimuș, Teliucu Inferior, Totești, Uricani, Vețel și Vulcan.

Suma totală alocată județului Hunedoara este de 162.547.000 lei, prin Planul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Am întrebat pe deputatul PNL, Vetuța Stănescu despre aceste noutăți aduse astăzi, de ministrul dezvoltării, iar aceasta ne-a răspuns astfel:

„Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea a adus niște lucruri spectaculoase pentru județul Hunedoara, în sensul în care a promovat proiectele pentru gaz. O serie de unități administrativ teritoriale, astăzi, au primit ordinele de aprobare a proiectelor de gaz, printre care este și comuna Romos. Aici ne aflăm astăzi, acum, în comuna Romos. Și nu în ultimul rând CNI-ul a semnat astăzi, trei proiecte importante pentru județul Hunedoara. Unul dintre cele mai importante este acela prin care se promovează Muzeul Dinozaurilor din Țara Hațegului, din comuna General Berthelot”.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Anul acesta, DC48B din Romos va fi reabilitat complet

Vizita de lucru a Ministrului Dezvoltării s-a încheiat cu o deplasare la fața locului, în comuna Romos. Aici, acesta luat pulsul lucrărilor de reabilitare a drumului din Romos, care face parte dintr-un proiect finanțat prin Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Vă reamintim că în luna septembrie a lui 2022, primarul comunei, Mihaiela Csatlosz anunța aprobarea finanțării reabilitării drumului comunal  DC 48B , care face legătura între DN7- Halta Geoagiu […]

todayaugust 2, 2023 135 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%