Actualitate

Violator hunedorean transferat din Marea Britanie în România pentru executarea pedepsei

todaynoiembrie 5, 2022 174 1

Background
share close

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, acum câteva zile,   ca un hunedorean condamnat pentru viol  să fie transferat  din Marea Britanie. Cererea de transfer a fost făcută de autoritățile britanice, condamnatul nefiind de acord cu transferul în țara natală.

Petrică Adrian G.  are 38 de ani, este din Hunedoara, a fost condamnat în data de 18 iunie 2020, la 13 ani de închisoare cu executare și o perioadă de supraveghere de 8 ani, de către Curtea Coroanei din Warwick.  Hunedoreanul  a violat două prostituate și a încercat să o violeze și pe a treia, care însă a scăpat, dar a fost bătută de către vinovat.

A mai fost condamnat  pentru port de arme albe și loviri sau alte violențe. Atacurile au avut loc în perioada august – noiembrie 2019.

Atacurile se realizau în mașina personală a condamnatului.

Bărbatul a fost prins de polițiștii de britanici, care aveau doar descrierea atacatorului și a mașinii, dar și un element specific pe care victimele l-au remarcat: un odorizant prins de oglinda mașinii.

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Philips Orăștie angajează 60 de muncitori necalificați

Philips Orăştie, componentă a  companiei  olandeze Philips, angajează   60 de oameni  pe posturi de  muncitori necalificaţi pentru  asamblare, la fabrica din Orăștie,  anunță AJOFM Hunedoara. Deschisă de peste 20 de  ani, fabrica produce  expresoare de cafea sub brandul Philips şi dispozitive de igienă orală sub brandul Sonicare. Fabrica din Orăștie  a fost preluată, de la italienii de la Saeco,  acum 13 ani și  este una dintre cele două fabrici  din […]

todaynoiembrie 5, 2022 3545 9 4

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%