Diverse

Vitezoman de 35 de ani prins conducând sub influența drogurilor

todayiulie 10, 2023 274

Background
share close

Un tânăr de 35 de ani a fost prins conducând sub influența drogurilor pe străzile din Orăștie cu 104 km/h. A fost testat cu aparatul drugtest fapt care a confirmat consumul de substanțe ilicite. 

În data de 07 iulie 2023, în jurul orei 07:55, polițiștii au oprit în trafic, pe DN7, în localitatea Spini, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Orăștie, care rula cu viteza de 104 km/h, în localitate. În urma testării bărbatului, aparatul drugtest a indicat valori pozitive la substanțe interzise, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală din Orăştie, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism”- se arată într-un comunicat IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Zi de vară autentică: azi, 3000 de turiști au venit la ștrand în Geoagiu-Băi

3000 de turiști s-au lăsat cuprinși de magia unei zile de vară la Băile Daco-Romane din Geoagiu Băi. Muzica, buna dispoziție și apa termală au fost deliciul celor mici și celor mari, într-o zi de vară autentică și mult așteptată.  Primul weekend cu adevărat cald din luna iulie a adus turiști din toate colțurile țării, dar și pe mulți români plecați peste hotare, reîntorși pentru câteva zile de concediu, în […]

todayiulie 9, 2023 3721 12 5

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%