Actualitate

Voia o locuință socială, cu toporul și fără cerere. Răspunsul Primăriei Hațeg în comunicatul emis

todayfebruarie 24, 2023 24

Background
share close
COMUNICAT AL PRIMĂRIEI HAȚEG
Ca urmare a incidentului de ieri, 23 Februarie 2023, vă aducem la cunoștință următoarele:
  • Cetățeanul înarmat cu un topor ce a distrus mai multe geamuri din sediul Primăriei orașului Hațeg, nemulţumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuinţă, NU a depus nici o CERERE la Primăria orașului Hațeg în vederea atribuirii unei locuințe construite din fondul locativ de stat, socială sau în blocul A.N.L.
  • Locuinţele menționate mai sus, se repartizează prin Hotărâri ale Consiliului Local în condiţiile prevederilor legale.
Pentru a beneficia de locuință construită din fondul locativ de stat, socială sau în blocul A.N.L, solicitanții trebuie să fie persoane îndreptățite care îndeplinesc, în mod cumulativ, anumite condiții și obțin punctajul necesar repartizării locuinței.
În acest context, vă transmitem atașat anexele HCL privind repartizarea locuințelor.
Comunicatul a fost emis ca urmare a incidentului de ieri, când un bărbat de 49 de ani a spart mai multe geamuri ale primăriei, supărat de faptul că nu a primit o locuință socială.
Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

La 76 de ani trăiește singură într-o locuință socială din Orăștie, fără apă, lumină și gaz

  O femeie de 76 de ani locuiește singură într-o locuință socială din Orăștie, fără apă, lumină și gaz, la parterul unui bloc, cu ușa sigilată de autorități, după cum a prezentat cazul într-o postare pe Facebook, Nicolae Stoica, liderul de sindicat Speranța. Iată ce ne-a declarat Nicolae Stoica, despre acest caz ne-a declarat.   Am cerut un punct de vedere, Primăriei Municipiului Orăștie, care ne-a comunicat următoarele: „La această […]

todayfebruarie 24, 2023 1970 3 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%