Actualitate

Vremea rea provoacă daune. Pompierii au intervenit deja în diferite localități la nivelul județului Hunedoara

todaynoiembrie 5, 2023 92

Background
share close

În această după amiază, vremea rea a provocat daune în diferite localități din județul Hunedoara. Drumuri blocate de căderi de copaci sau căderea unui acoperiș sunt doar câteva intervenții ale pompierilor deveni. A fost necesară prezența pompierilor și în alte localități hunedorene, la  Bucium Orlea și Sântandrei.  Despre intervențiile lor, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan a transmis următorul comunicat:

  • cover play_arrow

    Vremea rea provoacă daune. Pompierii au intervenit deja în diferite localități la nivelul județului Hunedoara radiocolor

În contextul avertizării COD GALBEN – intensificări ale vântului, valabilă până la ora 2, în această noapte, între orele 14:00-15:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Deva au intervenit, până la ora 17.00, pentru:

– degajarea unui copac căzut pe carosabil, în municipiul Deva, zona Căprioara, blocând ambele sensuri de circulație.
– tot în Deva, pompierii au fost solicitați pentru o intervenție în urma căderii uni acoperiș de tablă și pentru degajarea unor elemente de construcție, tot din tablă, care ar fi putut fi desprinse de vânt. În aceste situații nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.
– o altă intervenție a pompierilor deveni a fost pentru eliberarea părții carosabile de un copac căzut, în localitatea Sântandrei, copacul blocând o bandă de mers.
Tot în această după amiază, pompierii din Bretea Română au intervenit pentru eliberarea părții carosabile, în localitatea Bucium Orlea, blocată de un stâlp de lemn care a căzut din cauza rafalelor de vânt. Stâlpul susținea fibră optică pentru semnal internet.

 

Galerie Foto: ISU Hunedoara

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Certificatele de naştere, de căsătorie şi de deces vor putea fi obţinute în sistem online

Certificatele de naştere, de căsătorie şi de deces vor putea fi obţinute în sistem online, în urma implementării proiectului „Sistem Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă – SIIEASC”. Potrivit Biroului de presă al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), termenul preconizat pentru operaţionalizarea proiectului-pilot este sfârşitul acestui an, urmând ca implementarea să se finalizeze, la nivel naţional, cel mai târziu la data de 24 septembrie 2024. „Obiectivul general al proiectului […]

todaynoiembrie 3, 2023 131

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%