Actualitate

Vulcan: Doi tineri arestați pentru tâlhărie calificată

todayianuarie 24, 2023 56

Background
share close

La data de 22 ianuarie 2023, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Lupeni, în timp ce își desfășura activitatea în calitate de paznic al unei societăți aflate pe strada Preparației din municipiul Vulcan, în jurul orelor 19:30-20:00, două persoane de sex masculin au sărit peste gardul împrejmuitor al societății, ocazie cu care au început să-l lovească cu o coadă de mătură peste mână, ulterior paznicul s-a retras în ghereta în care își desfășura activitatea de pază, fiind urmărit de cei doi indivizi, loc unde, unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor în cap, cealaltă persoană sustrăgându-i de pe masă portmoneul în care se afla suma de 200 de lei și actele de identitate precum și un telefon mobil.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, în urma investigațiilor operative, au reușit ca, în scurt timp să identifice și să rețină pentru o perioadă de 24 de ore, autorii săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ca fiind doi tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, ambii din municipiul Vulcan. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani pentru a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
La data de 23 ianuarie 2023, instanța din cadrul Judecătoriei Petroșani, a dispus față de cei doi autori, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursă: IPJ Hunedoara

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Mica Unire -164 de ani sărbătoriți la Orăștie

În această dimineață, orăștienii au sărbătorit 164 de la Mică Unire  a Principatelor Române. mâne. „Sub Alexandru Ion Cuza, din voința cerului Semănatu-s-a sămânța întregirii neamului” a recitat Tiberiu Marin, elev la Liceul Teoretic “Aurel Vlaicu”, din poezia “La Praznicul Unirii” a lui Gheorghe Bălteanu. Primăria municipiului Orăștie a organizat evenimentul în Piața Victoriei, unde cei prezenți au ascultat imnul României,  urmat de o slujbă Te Deum. Au urmat alocuțiunea autorităților locale […]

todayianuarie 24, 2023 141 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%