Actualitate

Weekend cu amenzi pentru proprietarii de cluburi în județul Hunedoara

todaynoiembrie 20, 2022 1146

Background
share close

 

Inspectorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ai județului  Hunedoara au continuat și în acest weekend verificările inopinate la operatorii economici. Controalele au vizat siguranța celor care aleg să își petreacă timpul liber în locații destinate divertismentului. Astfel au fost controlate 5 locații din Hunedoara și Deva, iar în urma acestor acțiuni au fost constatate 31 de deficiențe, din care 7 au fost remediate în timpul controlului și au fost aplicate amenzi contravenționale în cuantum de 110 000 lei.

În Deva, într-un club, inspectorii au găsit 260 de persoane, în condițiile în care spațiul avea emisă autorizație pentru accesul a 160 de persoane. Pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu, prin depășirea numărului de persoane, proprietarul clubului a fost amendat  și sancționat suplimentar cu oprirea funcționării pentru o perioadă de 60 de zile.

Conform comunicatului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, acțiunile de verificare au caracter permanent și vor continua și în perioada următoare.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Incediu în Geoagiu provocat de un scurtcircuit

Un scurtcircuit a provocat un incendiu, în această noapte, în localitatea Geoagiu, care a cuprins o bucătărie de vară. Au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Geoagiu și cei ai Detașamentului de Pompieri Orăștie, precum și un echipaj SMURD. Pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifesta generalizat la acoperișul unei anexe, reușind prin intervenția lor promptă […]

todaynoiembrie 20, 2022 594 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%