Actualitate

Wild Angels şi Gabriel Petric, concert acoustic la Terasa Curtea Leilor din Orăştie

todayaugust 19, 2021 652 1

Background
share close

Vineri seara, vibraţii rock la Orăştie

Orăştienii sunt invitaţi vineri seara la o porţie de muzică bună. Evenimentul Acoustic Live/Rock and Roll Party îi are ca protagonişti principali pe doi membri ai trupei Wild Angels, Laurenţiu Mihaiu si Rareş Timariu, ambii din Orăştie, dar şi pe profesorul Gabriel Petric.

Evenimentul se va desfăşura la terasa restaurantului Curtea Leilor din localitate şi este programat vineri, 20 august, începând cu ora 19:30.

Membrii trupei Wild Angels vor prezenta în cadrul acestui eveniment piesele de pe EP-ul de debut, cel mai nou videoclip al trupei, dar şi care sunt planurile de viitor.

Prietenie, muzică, emoție

Prietenie, muzică, emoție – sunt 3 elemente pe care organizatorii le aduc în atenţia publicului pentru a asezona o seară de neuitat.

„Prietenie, muzică, emoție – 3 elemente ale unei seri de neuitat. În 20 august, ți le aducem pe toate trei la Orăștie, la Curtea Leilor.
Alături de prieteni, o bere rece și o cină gustoasă, te poți bucura de un concert acustic Wild Angels cu vocea lui Laurențiu Mihaiu și chitara lui Rareș Timariu.
Însă nu ne oprim aici. Avem un invitat special pe care cu siguranță îl cunoști: Gabriel Petric – profesor, muzician, scriitor foarte apreciat al Orăștiei. Acum te-am convins că va fi o seară de excepție, nu?
Hai și tu la Curtea Leilor în 20 august, începând cu ora 19:30.
Ne vedem acolo! Rock on!”
Acesta este mesajul lansat de membrii trupei Wild Angels la prezentarea evenimentului pe Facebook.

Intrarea pentru acest eveniment este liberă!

Foto: Facebook/Curtea Leilor

Rareş Timariu, chitaristul trupei, a vorbit în cadrul buletinului de ştiri Radio Color despre acest eveniment. Îl poţi asculta în player-ul de mai jos

  • cover play_arrow

    Wild Angels şi Gabriel Petric, concert acoustic la Terasa Curtea Leilor din Orăştie radio color

Despre Wild Angels

Muzica trupei se încadrează în curentul southern rock şi asemenea trupelor Lynyrd Skynyrd sau Eagles, piesele îndeamnă la drum şi călătorie muzicală alături de drink-uri asezonate cu poveşti memorabile. Wild Angels se află în plină promovare a EP-ului de debut „Ride On”, dar pregăteşte în continuare piese noi, proaspete, în primă audiţie.

Alături de noua voce prin prezenţa lui Laur Mihaiu (participant la Vocea României), line-up-ul trupei este completat de Rareş Timariu la chitară, Liviu Fodor la bass şi Ovidiu Crişan la tobe.

Foto Wild Angels – trupa completă

Mai multe despre Wild Angels poţi afla accesând şi pagina lor de Facebook, cu un click aici

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Premieră naţională la Costeşti. Analize gratuite, educaţie şi cultură printr-un proiect inedit de voluntariat

Dorel Săndesc nu a uitat de "acasă" Fiu al satului Orăştioara de Sus, prof. dr. Dorel Săndesc (foto) se întoarce acasă de câte ori are ocazia. De această dată revine cu un proiect inedit de voluntariat care bifează chiar o premieră naţională. Principalii beneficiari vor fi consătenii acestuia, locuitori ai comunei Orăştioara de Sus, dar nu numai, pentru că această acţiune nu condiţionează participarea în funcţie de domiciliu. O parte […]

todayaugust 18, 2021 570 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%