Actualitate

Zi de hram la Catedrala Municipiului Orăștie – sute de creștini s-au unit în rugăciune la Taina Sfântului Maslu

todaynoiembrie 8, 2022 256

Background
share close

 

La ora 17:00 a început Taina Sfântului Maslu, organizat în zi de hram, la Catedrala Ortodoxă din municipiul Orăștie. La oficierea slujbei a participat un sobor de 7 preoți, printre aceștia numărându-se și preotul Arhimandrit Andrei Coroian, consilier al Sectorului Catehetic –Episcopia Devei și Hunedoarei. Alături de acesta au răspuns invitației Preotului Paroh Alexandru Oltean, Preot  Ioan Marius Popa, Preot Radu Olaru, Preot Ionel Scânteie, Preot Valer Muntean și Preot Marius Ciubotaru.

În acest an, în care se sărbătorește al 77-lea hram de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, prin străduința credincioșilor, Catedrala a primit în dar Icoana Maicii Domnului A-Tot-Împărăteasă, PANTANASSA, o copie realizată după bine-cunoscuta icoană făcătoare de minuni de pe muntele Athos.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Președintele CAS Hunedoara: ”Pentru sistemul sanitar urmează o perioadă dificilă”

Adrian Nicolae David, directorul - președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara, atrage atenția că pentru sistemul sanitar urmează o perioadă dificilă și este nevoie de decizii manageriale imediate. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de analiză a activității spitalelor publice, în anul 2022, organizată de Instituția Prefectului de Hunedoara. ”Încă ne aflăm într-o perioadă tranzitorie, de la starea de alertă spre normalitate, iar finanțarea spitalelor este influențată […]

todaynoiembrie 8, 2022 72

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%