Actualitate

Zi de târg la Balşa, în 15 august

todayaugust 10, 2021 614 1

Background
share close

Târgul se va desfăşura fără animale

De Sfânta Marie Mare, aşa cum este cunoscută în popor ziua de 15 august, Primăria Balşa anunţă zi de târg în localitatea Balşa.

Din cauza pandemiei de COVID 19 şi a cazurilor de pestă porcină, în judeţul Hunedoara sunt încă suspendate târgurile de animale, tocmai din acest motiv, de această dată la târgul din Balşa nu se vor putea comercializa animale.

Produse naturale şi sănătoase din inima munţilor Metaliferi

Cu toate că târgul se va desfăşura fără animale organizatorii spun că, vizitatorii vor avea cu ce pleca acasă. Producătorii din zonă şi nu numai, vor expune produse alimentare şi nealimentare, majoritatea provenite din ferma proprie. În plus de asta tradiţionalii mititei şi muzica de fundal vor face ca vizita la târg să devină o adevărată relaxare, pe lângă faptul că oamenii pot pleca cu produse naturale şi sănătoase din inima munţilor Metaliferi.

Primarul comunei Balşa, Traian Jude (foto) spune că toată lumea va fi bine primită şi în calitate de gazdă aşteaptă cu drag pe cei ce vor să ia contact cu frumuseţea comunei pe care o reprezintă.

AUDIO – Traian Jude, primarul comunei Balşa – declaraţie extrasă din cadrul buletinului de ştiri locale Radio Color

  • cover play_arrow

    Zi de târg la Balşa, în 15 august radio color

Târgul se va desfăşura în localitatea Balşa în fostul târg de animale.

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vetuţa Stănescu, reacţie dură la adresa „groparilor Termocentralei Mintia”

Demagogia, minciuna și lacrimile de crocodil nu salvează nici măcar imaginea PSD-iștilor, care au ucis economic Termocentrala Mintia! Fără pic de rușine, fără mustrări de conștiință, PSD Hunedoara dă din nou dovadă de demagogie, de ipocrizie, de cinism, plângând pe ”mormântul” Termocentralei Mintia, deși chiar ei sunt groparii. Ani de zile au girat politic directori numiți pe criterii clientelare, pentru care au fost suficiente carnetul de partid și obediența ca […]

todayiulie 28, 2021 388 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%