Actualitate

Zi de vară autentică: azi, 3000 de turiști au venit la ștrand în Geoagiu-Băi

todayiulie 9, 2023 3761 12 5

Background
share close

3000 de turiști s-au lăsat cuprinși de magia unei zile de vară la Băile Daco-Romane din Geoagiu Băi. Muzica, buna dispoziție și apa termală au fost deliciul celor mici și celor mari, într-o zi de vară autentică și mult așteptată.  Primul weekend cu adevărat cald din luna iulie a adus turiști din toate colțurile țării, dar și pe mulți români plecați peste hotare, reîntorși pentru câteva zile de concediu, în țară.

Vara este plină de culoare, iar în weekend Radio Color ca partener media asigură buna dispoziție din punct de vedere muzical cu cele mai frumoase melodii noi și vechi, într-un playlist menit să aducă bucurie în sufletele celor prezenți. Acest parteneriat este doar una dintre surprizele verii oferite de administrația Băilor Daco-Romane, pe lângă investițiile realizate în ultima perioadă.

Cei care vin la Geoagiu Băi se pot bucura de beneficiile apei termale binecunoscute încă din cele mai vechi timpuri și a aerului ozonat, mereu împrospătat de brizele montane, care recomandă stațiunea pentru a reîncărca bateriile, oferind un strop de sănătate și multă stare de bine.

Ștrandul este deschis în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 9:00 și 18:00.

Prețul unui bilet pentru adulți este de 40 de lei, iar pentru copii, până la 14 ani, 30 de lei.

Geoagiu – Băi se numără printre cele 26 de stațiuni din țară, considerate de interes național. La „Băile Daco – Romane”, situat la 46 de kilometri de Deva şi 19 de Orăştie, se poate ajunge fie cu maşina, pe A1 sau DN 7, de la Sibiu sau Timişoara, ori pe DN 1 şi DN 7, de la Cluj Napoca, fie cu trenul până la Orăştie şi, apoi, cu autobuzul până în staţiune.

 

 

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Închisoare cu executare pentru șoferi care produc accidente sub influența alcoolului, a drogurilor sau făra permis de conducere

Astăzi a fost promulgată legea prin care cei care comit un accident soldat cu pierderi de vieți, în timp ce se află sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără a deține permis de conducere, vor fi condamnați la închisoare cu executare. NU vă puneți viața în pericol! NU puneți viața altora în pericol! Nu uitați: în trafic… nu sunteți singuri! Într-o comunicat iată câteva rezultate obținute în urma acțiunilor polițiștilor de […]

todayiulie 7, 2023 88

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%