Actualitate

Ziua Minerului sărbătorită la Petroșani

todayaugust 6, 2022 57 1

Background
share close

Deputat PNL, Vetuța Stănescu, prezentă la Petroșani, a declarat:

“Îi omagiem astăzi pe minerii care s-au jertfit pentru drepturile lor, pe cei care au luptat pentru condiții de muncă și de viață mai bune.
Cinstim memoria celor care au pierit în măruntaiele pământului în cumplitele accidente de muncă ce au îndoliat de-a lungul vremii mineritul.

Un gând pios pentru cei care nu mai sunt, pentru acești eroi ai noștri și multă recunoștință tuturor celor care duc mai departe tradiția acestei activități, în ciuda tuturor dificultăților.

Cu ocazia Zilei Minerului, le doresc tuturor minerilor multă sănătate, să se întoarcă cu bine la familiile lor și le transmit din tot sufletul tradiționala urare de NOROC BUN!
Dumnezeu să-i ocrotească!”

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cinema în aer liber la Hunedoara

Vara e relaxant să mergi la film înconjurat de verdeață. Acun câteva zile, PNL Hunedoara invita hunedorenii la film: “Pregătirile sunt în toi. Astăzi de la ora 20.00, vă așteptăm la o seara frumoasă în mijlocul naturii. CINEMA IN AER LIBER Parcul Corvin. Intrarea liberă. GRATUIT: Înghețată, PopCorn și Apă Rece P.S. Noi am adus și vreo 150 de scaune, dar dacă vrei să stai pe păturica ta, pe sezlogul tău […]

todayaugust 5, 2022 103

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%