Actualitate

Accident pe strada Plantelor

todayaugust 4, 2022 1611 13

Background
share close

Accident rutier în Orăștie. A fost prezent și un echipaj de descarcerare

Un bărbat a fost rănit în urma unui accident rutier produs în această seară pe strada Plantelor din Orăștie. Un stâlp de electricitate a fost rupt și a fost nevoie de echipele de la descarcerare.

Potrivit ISU Hunedoara, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență o autospecială dotată cu modul de descarcerare,  un echipaj de prim ajutor și o ambulanță a SAJ.

Totodată, a fost anunțată și echipa de intervenție a distribuitorului de energie electrică.

În urma impactului violent, un stâlp de electricitate a fost rupt, iar conducătorul autoturismului a fost asistat medical de către paramedici, la fața locului, nefiind necesar transportul acestuia la spital.

Pompierii mitari au asigurat măsurile necesare pentru preîntâmpinarea unui incendiu în astfel de situații.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cabinete medicale modernizate prin PNRR

  Nu mai puțin de 40 de cabinete ale medici de familie din județul Hunedoara au fost preselectate pentru finanțare prin PNRR! Medicii de familie din localitățile: Balşa, Geoagiu, Aninoasa, Dobra, Boşorod, Vaţa de Jos, Vălişoara, Baru, Ghelari, Pui, Certeju de Sus, Baia de Criş, Romos, Râu de Mori, Densuş, Rapoltu Mare, Teliucu Inferior, Buceş, Romos, Veţel, Gurasada, Orăştioara de Sus, Bucureşci, Sălaşu de Sus, Uricani, Crişcior, Peştişu Mic, Sarmizegetusa, […]

todayaugust 4, 2022 27 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%