Politică

Călin Petru Marian – Redăm Consiliul Județean oamenilor!

todayiunie 3, 2024 28

Background
share close

 

Consiliul Județean Hunedoara trebuie să fie o instituție a oamenilor, o instituție eficientă, centrată pe nevoile fiecărui cetățean. Acesta este crezul lui Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara. 

În programul politic, în angajamentul pe care îl propune hunedorenilor, Călin Petru Marian vine cu o nouă viziune despre Consiliul Județean Hunedoara, o viziune care va aduce reformarea administrativă a acestei instituții. Practic, Consiliul Județean Hunedoara trebuie readus aproape de oameni, trebuie să răspundă nevoilor fiecărui cetățean. De asemenea, este necesară crearea unui parteneriat solid cu fiecare primărie în parte, indiferent de apartenența politică a primarului, pentru că administrația nu trebuie să aibă culoare politică, subliniază Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

 

Eficientizăm și digitalizăm administrația publică județeană pentru a servi mai bine nevoile cetățenilor și vom asigura tarife corecte și transparente. Ne propunem să implementăm sisteme digitale pentru a îmbunătăți eficiența și transparența activității funcționarilor publici. Prin integrarea tehnologiilor digitale în procesele administrative, vom reduce birocrația și timpul necesar pentru soluționarea cererilor cetățenilor, asigurând în același timp o mai mare acuratețe și coerență în gestionarea informațiilor„, a explicat Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

 

Un alt pas important în reforma administrației publice județene de către viitorul președinte al Consiliului Județean – Călin Petru Marian, va fi implementarea unui sistem online pentru obținerea certificatului de urbanism și a autorizației de construcție.

Această măsură va simplifica și accelera procesul de obținere a documentelor necesare pentru dezvoltarea proiectelor și va reduce considerabil numărul zilelor de așteptare pentru emiterea acestor acte, atât pentru cetățeni, cât și pentru unitățile administrativ-teritoriale„, a precizat Călin.

Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Dar proiectele nu se opresc aici, pentru că grija față de cetățeni a lui Călin Petru Marian nu este un slogan sec de campanie, ci un deziderat, un scop al activității sale administrative.

Unul dintre programele importante cu care vine în fața hunedorenilor vizează reducerea tarifelor la apă, canalizare și colectarea deșeurilor. Prețurile la aceste servicii sunt sufocante, după ce în ultimii 8 ani tarifele au crescut foarte mult.

În ceea ce privește tarifele pentru serviciile publice, ne angajăm să susținem scăderea prețurilor la apă, canal și la tariful pentru colectarea gunoiului. Aceasta va fi realizată prin diminuarea redevenței la concesiunea serviciului public și prin monitorizarea riguroasă a costurilor și a eficienței operaționale ale furnizorilor de servicii. Astfel, cetățenii vor beneficia de tarife mai echitabile și mai accesibile, reflectând mai bine costurile reale ale acestor servicii. Reforma administrației publice județene și asigurarea tarifelor corecte pentru cetățeni reprezintă un angajament ferm al echipei județene liberale pentru o guvernare mai eficientă, transparentă și orientată spre nevoile comunității. Este un pas important făcut în direcția unei administrații publice moderne și responsabile, care să ofere servicii de calitate și să promoveze bunăstarea și prosperitatea pentru toți cetățenii județului„, arată Călin Petru Marian.

 

Alături de Călin Petru Marian – candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara și de echipa liberală de consilieri județene, viitorul se poate schimba. Hunedoara are o șansă imensă la dezvoltare, astfel încât toți cetățenii să trăiască mai bine!

 

 

 

 

Material comandat de PNL – FILIALA HUNEDOARA COD AEP 21240015

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” înființează două clase de a V-a, începând cu anul 2024-2025

Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu", cea mai bună școală din Orăștie. 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 𝐓𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜 ”𝐀𝐮𝐫𝐞𝐥 𝐕𝐥𝐚𝐢𝐜𝐮” 𝐎𝐫𝐚̆𝐬̦𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐦𝐩𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐢𝐧𝐭𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐮𝐫𝐦𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚̆ 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥ă, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫 2024/2025: -două clase a V-a intensiv engleză 𝐀𝐥𝐞𝐠𝐞𝐭̦𝐢 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐨𝐛𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭 -𝟓𝟑 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 -𝟐𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐢 𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝟐𝟔 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫𝐢 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 Alegeți liceul care a avut cea mai mare medie din județ la Evaluarea […]

todayiunie 2, 2024 147

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%