Social

Devenii sunt invitați la evenimentul caritabil ,,Deva pentru copii”

todaynoiembrie 28, 2023 38

Background
share close

Elevii de la Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil” Deva, cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva organizează un eveniment în scop caritabil de Moș Nicolae. Bucuria de a dărui altor copii bucurie, de a aduce un zâmbet pe fața lor, de a-i face să se bucure de magia sărbătorilor, este scopul acestui proiect școlar. Elevii vor realiza ornamente, decorațiuni, suveniruri specifice sărbătorilor de iarnă și dulciuri. Toate aceste produse nu vor avea un preț fix.

Fiecare devean interesat de oferta pusă la dispoziție de elevii liceului, va putea dona, atât cât dorește, în scop caritabil. Din banii care se vor strânge în urma acestui eveniment, se vor realiza pachete-cadou pentru copii proveniți din familii mai nevoiașe din Deva. Doamnele și domnișoarele vor putea beneficia de o ședință de coafură realizată de elevi, pentru a testa un nou look. 

Standul elevilor de la Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil” va fi amplasat în Piața Victoriei, în data de 5 decembrie 2023, între orele 10:00-12:00. Devenii care doresc să fie alături de organizatori și să îl ajute pe Moș Nicolae să împartă zâmbete și să aducă puțină bucurie în sufletele copiilor cu care soarta nu a fost prea generoasă, sunt așteptați să participe la acest eveniment caritabil.

 

 

Sursă: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

DAS Deva: ULTIMA ZI a lunii în care se fac plăți și încasări prin casierie – marți, 28 noiembrie 2023

Direcția de Asistență Socială Deva aduce la cunoștința chiriașilor din locuințele sociale și camerele de cămin, locuințele ANL și locuințele construite din fondurile statului că marți, 28 noiembrie 2023 este ULTIMA ZI operațională a lunii pentru plata chiriilor, ratelor și taxelor comune la casieria instituției.   Plățile se pot efectua în numerar sau cu cardul, între orele 8:30 – 11.00 și 12:30 – 15:00. Miercuri, 29 noiembrie 2023, casieria DAS […]

todaynoiembrie 28, 2023 28

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%