Actualitate

E oficial: Corvinu Hunedoara a primit acordul de participare in UEFA Europa League

todaymai 24, 2024 29

Background
share close

Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenței de participare în competițiile europene.

În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025.

Corvinul Hunedoara a obținut dreptul de a participa în UEFA Europa League prin câștigarea ediției 2023-2024 a Cupei României Betano, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Oțelul Galați, la lovituri de departajare.

 

 

 

Sursă: www.frf.ro

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Emanuel Valer Muntean e alternativa pentru schimbare la Turdaș

Material comandat de Partidul Național Liberal Filiala Hunedoara COD AEP 21240015           Emanuel Valer Muntean, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al comunei Turdaș pentru alegerile din 9 iunie 2024 este tot mai prezent printre locuitorii localității pe care dorește să o reprezinte. În acest sens, ne-a mărturisit că este atent la doleanțele oamenilor și că a identificat o serie de probleme pe care […]

todaymai 24, 2024 56

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%