Actualitate

Goscom: apa este sistată pe strada Tudor Vladimirescu, în Orăștie

todayiulie 10, 2024 18

Background
share close

Din cauza unei avarii survenite, se sistează furnizarea apei pe strada Tudor Vladimirescu. Reprezentanții Activității Goscom spun că până la ora 11:00 situația se va remedia.

Astăzi 10 iulie 2024 în urma unei avarii produse la rețeaua de alimentare cu apă se sistează furnizarea apei în municipiul Orăștie pe strada Tudor Vladimirescu, între orele 09:00 și 11:00.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Sursă foto: Activitatea GOSCOM

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Primii zece olimpici din județ, la informatică în tabără de pregătire la Costești

Primii zece olimpici din județ la informatică se află pentru câteva zile, în tabără la Costești. Începând de luni până pe 15 iulie, aceștia se vor pregăti intens în spațiul Pensiunii „Lupul Dacic”, alături de mentori care participă pro bono. Ideea aparține lui Bogdan Ioan Popa, masterand al Facultății de Matematică-Informatică a Universității din București și absolvent al Liceului Teoretic ”Aurel Vlaicu”, care își dorește de mai mult timp să […]

todayiulie 9, 2024 34

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%