Actualitate

Incendiu la o casă din Bucium

todayaugust 20, 2022 681 3

Background
share close

Mai bine de o oră s-au luptat pompierii cu focul ce a cuprins o casă din localitatea Bucium. Din fericire, nu există victime.

Sâmbătă printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost semnalat un incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Bucium. La locul solicitării s-au mobilizat pompierii Detașamentului Orăștie și ai Gărzii de Intervenție Geoagiu, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD.

Forțele de intervenție s-au luptat mai bine de o oră cu flăcările,  deoarece incendiul se manifesta violent la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Concomitent cu stingerea incendiului  s-a asigurat protecția caselor și a anexelor învecinate.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a izbucnit incendiul.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Marriage Organization – 7 Things to Do When You’re inside the Planning Level

There’s a whole lot that goes in planning the wedding, so it is very important to plan everything properly. From finding the perfect venue to managing your budget, there are many activities when youre in the wedding preparation https://www.elitesingles.com/mag/relationship-advice/online-dating-statistics stage. 1 ) Plan big event ceremony ~ this includes the vows, officiant and music. It’s also the time to pick your time and evaluate if you’d want to have a spiritual or city ceremony. 2 . Create your guest list […]

todayaugust 20, 2022 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%