Sport

Jandarm hunedorean pe podium la Campionatul Național de Karate Shito Ryu

todaymartie 12, 2024 85

Background
share close

La sfarsitul saptamanii, la complexul Olimpic de la Izvorani, hunedoreanul Ionuț Molnar a obținut locul III la categoria seniori +80 kg, în cadrul Campionatului Național de Karate Shito Ryu. Ionuț Molnar nu este la prima reușită sportivă, acesta practică sportul de la 8 ani și deține mai multe premii și trofee sportive. În momentul de față, acesta face parte din echipa de jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara. Următoarele competiții pe ale căror podium țintește să ajungă sunt Campionatul Național Interstiluri, care va avea loc în luna aprilie, și Campionatul European de Karate Shito Ryu, ce se va desfășura în luna mai, în Germania.

În data de 09 martie 2024, la Complexul Olimpic de la Izvorani s-a desfășurat Campionatul Național de Karate Shito Ryu, iar colegul nostru Ionuț Molnar și-a adăugat o nouă medalie în palmares, reușind să obțină locul III la categoria seniori +80 kg.

Ce se află în spatele reușitelor sale, ne împărtășește chiar el: Mă regăsesc în ordinea și disciplina sportului pe care îl practic încă de la vârsta de 8 ani, iar faptul că îi am mereu alături de mine pe părinții mei și pe antrenorii din cadrul Clubului Sportiv Poli Karate Petroșani mă motivează și mă ambiționează să fiu printre cei mai buni. Nu pot descrie în cuvinte mândria și emoția de a fi pe podium în fața lor.”

În spatele fiecărei medalii obținute de Ionuț se află multă muncă, seriozitate și dedicare, așa că acesta nu a întârziat să înceapă antrenamentele pentru următoarele competiții pe ale căror podiumuri țintește să ajungă: Campionatul Național Interstiluri, care va avea loc în luna aprilie, și Campionatul European de Karate Shito Ryu, care va avea loc în luna mai, în Germania.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Împreună” nu e doar un cuvânt. La Sibișel comunitatea s-a reunit la Căminul Cultural recent renovat într-un spectacol Caritabil.

Duminică, la Sibișel, căminul cultural din localitate recent renovat a fost gazda unui spectacol caritabil . Un  grup de oameni ai comunității s-au reunit pentru " a demonstra că și comunitățile mici pot face lucruri frumoase, atunci când oamenii înțeleg puterea cuvântului Împreună", după cum ne-a mărturisit Liliana Popa, președintele Lions Club Palia Orăștie organizatorul principal al evenimentului. Liliana Popa ne-a mai descris evenimentul astfel: "am dorit să punem în […]

todaymartie 10, 2024 483

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%