Actualitate

Lions Club Orăștie Palia: „Împreună dăruim zâmbete”

todayseptembrie 8, 2023 845 9

Background
share close

Aseară, municipiul nostru a fost gazda unui eveniment organizat de Lions Club Orăștie Palia.  Aproximativ  90 de persoane s-au reunit la evenimentul organizat de echipa condusă de Liliana Popa, președintele organizației orăștiene.

În săptămâna în care este celebrată ziua carității, Lions Club Orăștie Palia s-a mobilizat și a organizat la restaurantul Miorița, un eveniment caritabil sub îndemnul „Împreună dăruim zâmbete”. Organizatorii spun că este „un eveniment născut din dorința de a crea un precedent în comunitatea orăștiană și de a conștientiza că împreună putem contribui la dezvoltarea spiritului civic prin implicare activă în actele de caritate și susținerea acestora.

Prin intermediul evenimentului de aseară, s-a dorit atragerea de fonduri pentru susținerea unor cauze umanitare, din comunitatea locală. În atenția lor au intrat două cazuri sociale, un copil cu paralizie și un altul care suferă de obezitate.  De asemenea vor să contribuie la un proiect național al Districtului Lions 124 Romania, pentru achiziționarea a două mașini complet echipate cu aparatură medicală pentru screening oftalmologic.

Tot aseară, au fost primiți membrii noi în cadrul organizației și  elevul Alexandru Todoran al Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” a fost aplaudat la „scenă deschisă” pentru a cita pe Liliana Popa care a mărturisit în cadrul emisiunii Radio Color că „toată sala s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda” pe tânărul recent întors de la ultima competiție organizată la Szeged, Ungaria. Liliana Popa a mai declarat că „este extraordinar să ai un asemenea elev aici, lângă noi” după care a menționat un proiect ce va include informatica într-o tabără pentru pasionații acestei discipline.

Planuri simple, obiective clare și un feedback pozitiv, astfel s-a încheiat seara organizată de Lions Club Orăștie.

 

 

 

Galerie Foto: Lions Club Orăștie Palia

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Braconaj la Petrila. Un urs a fost prins viu, într-un laț.

Braconaj la Petrila. Un urs a fost prins viu, într-un laț. Acest fapt a fost sesizat către autorități. Polițiștii petrileni însoțiți de cei ai serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au deplasat în zona Taia, pe raza localității Petrila unde au confirmat prezența ursului. Cercetările continuă pentru a identifica persoanele bănuite de comiterea faptei.   „La data de 07 septembrie a.c., în jurul orei 20.05, poliţiştii din cadrul Poliţiei […]

todayseptembrie 8, 2023 173 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%