Politică

Majoritate simplă pentru PNL în consiliul local al orașului Geoagiu

todayiulie 2, 2024 137

Background
share close

PNL va avea majoritate simplă în viitorul consiliu local al orașului Geoagiu, rezultat în urma scrutinului electoral din 9 iunie. Din totalul de 15 consilieri câți numără forul local din Geoagiu, opt aparțin Partidului Național Liberal.

În alcătuirea consiliului următorului mandat mai intră în calcul 6 consilieri PSD și unul de la AUR. Jurământul îl vor depune tot la finele lunii octombrie- începutul lunii decembrie, alături de noul primar ales al orașului Geoagiu, Ovidiu Vlad, care și-a adjudecat victoria în fața unicului contracandidat, cu 53,57%. Acest calendar al preluării mandatului este o urmare a devansării alegerilor electorale locale cu 4 luni, care au fost comasate cu cele europarlamentare.

Foto: Ovidiu Vlad primarul ales al orașului Geoagiu

Sunt bucuros să anunț că Partidul Național Liberal va avea majoritate simplă în viitorul consiliu local al orașului Geoagiu. Este o victorie care ne oferă responsabilitatea și oportunitatea de a contribui la dezvoltarea orașului nostru cu energie și dedicare. Sunt profund recunoscător pentru încrederea pe care cetățenii ne-au acordat-o. Ne angajăm să respectăm această încredere prin acțiuni concrete și transparente care să reflecte nevoile și așteptările locuitorilor din Geoagiu. Mulțumesc încă o dată tuturor celor care au participat la vot și ne-au susținut. Vom face tot posibilul să nu vă dezamăgim”, a declarat Ovidiu Vlad, primarul ales al orașului Geoagiu.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

PNL vrea alegeri prezidențiale organizate la termen, în luna noiembrie

Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) a decis în unanimitate ca alegerile prezidențiale să se desfășoare la termen, în luna noiembrie. Anunțul a fost făcut luni de către președintele PNL, Nicolae Ciucă, după încheierea ședinței Biroului Politic Național. Ciucă a subliniat importanța respectării calendarului electoral stabilit, reafirmând angajamentul partidului de a asigura o competiție electorală corectă și transparentă. Decizia unanimă reflectă unitatea și determinarea conducerii PNL de a respecta prevederile legale […]

todayiulie 2, 2024 10 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%