Politică

Nicolae Ciucă invită la negocieri: „haideți să discutăm pe bază de principii, pe bază de reguli, nu pentru a face în așa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”

todayiunie 27, 2024 22

Background
share close

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a răspuns joi la atacul liderului PSD, Marcel Ciolacu. Într-un reel postat pe Facebook, Nicolae Ciucă a declarat că nu înțelege reacția lui Ciolacu și a subliniat că, în contextul alegerilor prezidențiale, este esențial să respectăm prevederile și termenele legale.

Sincer, chiar nu înțeleg de ce această reacție. Că afară este foarte cald, asta da, pot să înțeleg, că ne bucurăm de rezultatul meciului echipei de aseară, da, și folosesc acest prilej pentru a felicita pe jucătorii echipei naționale de fotbal. Dar atunci când vine vorba de alegerile prezidențiale, trebuie să rămânem în prevederile legale și în termenele legale. Ca atare, haideți să stăm jos și să discutăm, să discutăm pe bază de principii, pe bază de reguli, nu pentru a face în așa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”, spune Nicolae Ciucă.

Marcel Ciolacu a lansat joi un atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă, afirmând că „onoarea nu poate fi doar pe panouri”, referindu-se la campania de imagine a liderului PNL, care include panouri cu mesajul „Un ostaș în slujba țării”. Ciolacu a criticat intenția PNL de a modifica regulile jocului, referindu-se la liberalii care doresc schimbarea datei alegerilor prezidențiale. Acesta este primul atac dur al liderului PSD la adresa lui Nicolae Ciucă, cu care a avut un parteneriat politic în ultimii trei ani.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Polițiștii rutieri hunedoreni – implicați în activități preventive și de combate evenimentele rutiere în care pot fi implicați motocicliștii

Polițiștii rutieri au oprit în trafic, în zona nodului rutier A1 Șoimuș-Deva, cu ocazia activităților de prevenire menite să reducă numărul de accidente rutiere, un grup de 36 de motocicliști străini (majoritatea din Italia, dar și din India sau S.U.A.), aflați într-un circuit turistic în Transilvania, ce include și obiective din județul Hunedoara. Polițiștii i-au felicitat pe motocicliști pentru conduita preventivă adoptată, iar după ce le-au adresat recomandări preventive, i-au […]

todayiunie 27, 2024 30 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%