Actualitate

OVIDIU VLAD: Geoagiu are nevoie de schimbare

todayiunie 6, 2024 348 8

Background
share close

Campania electorală se află pe ultima sută de metri, iar „atacurile” împotriva candidatului PNL la funcția de primar al orașului Geoagiu, Ovidiu Vlad, sunt tot mai frecvente.Cu toate acestea, candidatul liberal nu s-a lăsat intimidat și a continuat seria de întâlniri cu cetățenii din toate localitățile care formează unitatea administrativă alături de Geoagiu. Ovidiu Vlad a dorit încă de la debutul campaniei să dea ascultare tuturor cetățenilor nemulțumiți de administrația condusă de actualul primar, arătând o deschidere constantă spre dialog și rezolvarea problemelor comunității.

 

Sursă video: pagina Facebook Ovidiu Vlad

 

„Este important să ascultăm vocea oamenilor, să înțelegem nevoile și nemulțumirile lor. Doar așa putem construi o administrație eficientă și transparentă. Atacurile la adresa mea sunt, în mare parte, rezultatul unei campanii negative menite să distragă atenția de la adevăratele probleme ale comunității noastre. Eu aleg să rămân concentrat pe ceea ce contează cu adevărat: bunăstarea cetățenilor și dezvoltarea orașului Geoagiu”, ne-a declarat Ovidiu Vlad.

În concluzie, pe măsură ce campania electorală se apropie de final, Ovidiu Vlad rămâne fidel promisiunii sale de a pune cetățenii pe primul loc și de a transforma orașul Geoagiu într-un loc mai bun pentru toți. Cu o strategie bazată pe dialog, transparență și implicare activă, candidatul PNL își propune să câștige încrederea electoratului și să aducă schimbările necesare pentru dezvoltarea comunității.

 

 

 

 

Material comandat de PNL – FILIALA HUNEDOARA COD AEP 21240015

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Duminică are loc sfințirea bisericii de la Cucuiș

La Cucuiș, duminică va avea loc  sfințirea bisericii cu hramul „Sfântului Andrei”. Însuși primarul comunei Beriu Emil Bîc a îndemnat la  participarea tuturor la acest moment unic în viața comunității pe care o conduce: „Duminică, 9 iunie, când sunt și alegerile, pe raza comunei Beriu avem un eveniment foarte important. Va avea loc sfințirea bisericii din satul Cucuiș, unde vor fi prezenți, Înaltpreasfințitul Laurențiu Streza împreună cu mai mulți episcopi […]

todayiunie 6, 2024 56 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%