Actualitate

Tânăr de 17 ani prins la furat aparatură electronică

todaymartie 2, 2023 175 1

Background
share close

Aseară, un adolescent de 17 ani a fost surprins de paznicii Pieței Centrale din Petroșani în timp ce fura aparatură electrică dintr-un magazin.  A fost denunțat către autorități, iar polițiștii sosiți la fața locului i-au intocmit dosar penal pentru furt calificat și l-au reținut pentru 24 de ore.

Bunurile furate în valoare de 1130 de lei au fost integral recuperate.

 

În data de 01 martie 2023, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că personalul de pază al Pieței Centrale din Petroşani a surprins un tânăr care a sustras bunuri dintr-un magazin.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că, în jurul 17:00, un minor în vârstă de 17 ani, din Petroşani, a pătruns prin efracție în interiorul unui magazin, de unde a sustras mai multe bunuri (aparatură electrică, prejudiciul total fiind de peste 1.130 de lei).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma probatoriului administrat sub supravegherea procurorului de caz, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru de 24 de ore faţă de cel bănuit de comiterea faptei (care se afla sub măsura controlului judiciar, într-o altă cauză).

În acest caz, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bunurile sustrase au fost restituite persoanei vătămate„, informează IPJ Hunedoara.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident de muncă: un muncitor a căzut de pe acoperișul primăriei Hunedoara

În această dimineață un bărbat a căzut de pe acoperișul primăriei din Hunedoara. Acesta efectua lucrări la acoperișul clădirii și a căzut în gol,  de la o înălțime de 8 m, conform informațiilor oferite de Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara. Medicii sosiți la fața locului au găsit victima în stare conștientă. Bărbatul acuza dureri la membrele inferioare și torace. Ulterior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Hunedoara cu […]

todaymartie 2, 2023 108

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%